mas de l'arlequi header

HISTÒRIA DEL MAS

Després de molts anys cercant un lloc al món, trobàrem a les muntanyes de Prades un paratge on el temps es deturà... El Mas de l'Arlequí, una masia amb més de dos segles d'història oblidada per tots, maltractada per l'expoli, l'abandonament i el pas del temps, envoltada de boscos i muntanyes, dins d'una finca de 15 hectàrees a quasi 1.000 metres d'altitud, on amb una natura encara verge conviuen diverses espècies d'animals (cabirols, senglars, guineus, falcons, àguiles...), i una flora rica i variada.

Després d'un gran esforç i molta cura per rehabilitar-la, sent fidels als materials de sempre (pedra, fang, fusta i ferro), utilitzant energies renovables per respectar així el nostre medi i amb el recolzament de moltes persones, la vam fer tornar a la vida. Ara les seves estances s'omplen altre cop de noves històries i els riures tornen a aferrar-se a les seves parets.

Si en teniu ganes, podem compartir aquest espai. L'encant de les nostres olles us regalarà gustosos i relaxats menjars, amb sobretaules a la vora del foc, al costat de l'antic forn de llenya o a l'alzinar. Disposem d'habitacions amb vistes i bany propi, i una sala acollidora oberta a mil idees. Podem suggerir als nostres visitants diverses activitats o proposar tallers ocasionals, i també informar de rutes i llocs per visitar.

La Kanela es una "hermossssssa" gateta criada a "bona casa" i als amos de la qual no els hi entra al cap que el seu lloc és a dins de la casa

El Kafè es fill de la Kanela i sempre està amb l'orella parada per la qual cosa es fa gairebé impossible posar-li la mà a sobre.

El Dani, no cal més que mirar la seva cara, és un perillós delinqüent perseguit per la justícia. No tindreu cap problema amb ell, a no ser que li parleu de filosofia.

La Mercè és la reina dels pastissos i li encanta barrejar herbes i espècies per omplir d'alegria les cassoles i les teteres.

Mas de L'Arlequi 2018